Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Program de reintegrare sociala
Brand
IulianaFülas
Cod produs
4
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cabinetul individual de psihologie clinica si psihoterapie Iuliana Fülas este avizat de Colegiul Psihologilor din Romania pentru a oferi sedinte de psihoterapie sau consiliere psihologica, cu program de reintegrare sociala.

Un program de reintegrare sociala este solicitat in situatiile in care persoana este condamnata cu suspendare pentru savarsirea unor infractiuni, printre care:

Conducerea unui autovehicul fara a poseda permis de conducere. Conducerea sub influenta alcoolului sau a altor substante. Consum de substante psihoactive etc.

Care este scopul sedintelor de reintegrare sociala?

Programul de reintegrare sociala are urmatoarele obiective:

Constientizarea factorilor care au dus la comiterea faptei de natura penala;

Stimularea motivatiei pentru schimbare;

Construirea unui repertoriu cognitiv, emotional si comportamental sanatos;

Dobandirea unor abilitati specifice, in functie de motivul pentru care s-a impus programul de reintegrare sociala (constientizarea resurselor personale, eliminarea factorilor care favorizeaza comportamentul infractional, controlul eficient al situatiilor de risc si al emotiilor coplesitoare, dezvoltarea inteligentei emotionale si a responsabilitatii sociale)

Dupa efectuarea celor 4 sedinte de consiliere psihologica, se elibereaza un raport psihologic pentru Biroul de Probatiune cu timbru securizant emis de Colegiul Psihologilor din Romania.

Va astept cu drag!

Iuliana Fülas, psiholog clinician, psihoterapeut integrativ..

Telefon: 0723.081070
Din Gura in Gura